En tu sitio, en mi perfecto lugar

2021

Instruccions per a dues accions.

Amb la col·laboració de Rosi Corrales.

Instruccions per a dues accions dirigides a Sofía Corrales i Vera Martín un cop estigui montada l’exposició The Tongue Says Loneliness, a Pradiauto, Madrid. 

Acció 1:
[Abans de l’obertura.]
1. Portar un gos a Pradiauto.
2. Deixar que es mogui i recorri lliurement l’espai.
3. Fixar-se en els llocs on va, els camins que fa, com els recorre…
4. Marcar aquests detalls del moviment en un mapa de Pradiauto. 
5. Utilitzant llapis o guix, marcar i anotar a l’espai fletxes i petits comentaris que responguin a com modificaríeu l’exposició segons els recorreguts del gos. 
6. Mostrar el mapa a l’exposició, indicant el títol “La visita de (Nom del gos). Possibilitats de millora d’una exposició” i la data de visita.

Acció 2:
[Durant tota l’exposició.]
1. Quan estigueu soles a Pradiauto, deixeu sempre una tasca per acabar-la quan algú vingui a visitar l’exposició. Per acabar la tasca, demanareu ajuda, col·laboració o opinió a la persona que visita l’exposició. Poden ser coses com, per exemple, posar-vos a escombrar i demanar-los que, per un moment, us aguantin l’escombra; o demanar-los l’opinió sobre com acabar de respondre un correu electrònic; o moure una cosa d’un lloc a un altre; o tancar la porta… 
2. Us imprimireu la taula que us adjunto. Després de cada col·laboració, indicareu la data, la tasca i el nom de la persona que ha participat.
3. Aquesta fitxa també es mostrarà a l’exposició, però en algun lloc gairebé privat, o poc visible, com la vostra taula de treball, o darrere la porta del bany.

Agraïments infinits: Rosi Corrales, Sofía Corrales, Vera Martín Renau.