International Standard White Noise

2017
Per a la Zoe.
Performance assajada amb els investigadors del programa “Beyond Text”, a la Universitat de Vic, el 12 de maig de 2017, i presentada el 27 de maig de 2017 al programa “FORMS OF ECLIPSE Llegeix Lozano“, comissariat per Valerio del Baglivo, a BAR Project, Barcelona.

L’objectiu de la performance és permetre que la seva autora pugui desaparèixer. Per això, es proposa al públic participar en la generació d’un soroll blanc a partir de la pronuncia simultània de tots els fonemes que composen l’alfabet fonètic internacional. Per pronunciar-los s’utilitza la llista de paraules que es posen com a exemple de cada fonema. D’aquesta manera es produirà un soroll blanc internacional en el qual serà impossible distingir cadascuna de les veus que el composa.

Agraïments infinits: Valerio del Baglivo, Arturo Moya, Ruth Abellán, Alba Vilamala, Eva Marichalar, Owen Chamberlain, els investigadors de “Beyond Text” que van participar al primer assaig a La Clota (Vic, 12/05/2017), BAR Project (Juan Canela, Veronica Valentini, Andrea Rodríguez), els assistents al programa “FORMS OF ECLIPSE Lee Lozano” (Barcelona, 27/05/2017).