Un germen recorda les seves vides passades

31/03/2020

Perseguint la idea de la possibilitat que un germen estigui parlant de les seves vides passades a través del text “Inteligencias extraterrestres y demiurgos, bacterias y dinosaurios”, d’Octavio Paz, vaig intentar trobar respostes a totes les preguntes que les següents persones havien plantejat per al germen:
Gerard Llimona, Margot Cuevas, Erol Serrano, Eva Marichalar, Jordi Mitjà, Jordi Miquel Riera, Oscar Holloway, Ricardo Cardenas, Imma Tortajada, Carla Camprubí, Roger Aymerich, Judith (@flortropikana), 112.lab, Laura García Mas, Blai Marginedas, Tiago de Abreu Pinto, Ibana i Marc (@viatgesambcartabo), Marcus Drew.

Aquesta entrevista havia d’haver estat una performance que s’hauria dut a terme el 17 de març de 2020 a la sala d’exposicions de Can Felipa Arts Visuals, en el marc de l’exposició “Nadie sabe que los gérmenes acaban de llegar”, comissariada per Allelón. En motiu de l’arribada del virus Covid-19 i el confinament a que tota la població humana es va veure sotmesa a partir del divendres 13 de març de 2020, la performance es va celebrar el 31 de març de 2020 per mitjà del compte d’usuari d’Instagram de Can Felipa (@canfelipa.artsvisuals).

Podeu llegir-la aquí. [en català i castellà]

Agraïments infinits: al Germen, a Octavio Paz, a Allelón (María Lucía Marcote García i Adriana A. Leanza), a Clàudia Elies, i a tots els éssers humans que m’han fet arribar preguntes per al Germen.